Schermafbeelding 2017-01-21 om 15.18.44.png

Deze bedrijven en organisaties doen mee aan de botterrace, tijdens het haven festival 2017.

Almere City Marketing (ACM), Almere Vastgoed, Piramide groep, Brokking Beheer,
Dienst Stedelijke Ontwikkeling, Breedveld en Schroder, Vereniging bedrijfskring Almere (VBA),
De Damesboot (initiatief van Saskia van Haga), MTH Accountants en adviseurs,
Mitsubishi Turbocharger & Engine Europe BV.

U wilt met uw bedrijf en klanten meedoen aan de race!
Klik hier we nemen contact op.

Vrijdag 1 september is de botterrace, op het Havenfestival in Almere Haven. Bedrijven en instellingen worden uitgenodigd een botter te ‘huren’ voor die dag om met hun gasten een leuke dag te hebben. Het Havenfestival is het gezelligste festijn in Almere, volle terrassen, kraampjes, proeverijen en lokaal bier. In stijl met het bottergebeuren is restaurant Bakboord die vrijdag gereserveerd voor de deelnemers aan de botterrace. Ontvangst, prijsuitreiking en nazit zijn daar. Zaterdag blijven de botters in de Havenkom liggen voor korte vaartjes voor bezoekers van het festival met ’s avonds het havenconcert, allemaal georganiseerd door Almere City Marketing.  

Gun uw relaties zo’n dag botterwedstrijd. Per botter zijn maximaal 12 gasten toegestaan. Wij regelen de botters. Neem contact op met George Weeteling (06-53 15 09 50) of Marcel Buisman (06-54 73 74 39) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de lunch aan boord tijdens de botterrace hebben vier van onze sponsoren gezorgd: de Kaasmakerij, Urker Visspecialiteiten De Boer, Slagerij Verhoef en Bakker Bart. Dat is nogal wat, voor 20 botters met 3 bemanningsleden en 12 gasten. Zo doen we dat, in stijl, maar wel lokaal.