AM1 Shop

Hieronder volgt een overzicht van de merchandise die we aanbieden. Neem voor bestellingen contact op met de penningmeester via penningmeester@almeersebotter.nl. Vermeld in uw mail de gewenste producten, aantallen en adresgegevens. De penningmeester zal u hierna een betaalverzoek sturen, waarna de bestelling wordt verzonden. Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen in Almere. De genoemde prijzen zijn excl. verzendkosten.

Met uw aanschaf steunt u onze stichting. Uiteraard is het ook mogelijk ons te steunen door ‘vriend van de botter’ te worden. Ook hiervoor neemt u contact op met penningmeester@almeersebotter.nl.

Boek Basiskennis Almeerse Botter

digitale versie (pdf): 5,-

gedrukte versie: 10,-

Het is ook mogelijk het boek aan te passen naar uw botter. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Boek geschiedenis van de Almeerse Botter

digitale versie (pdf): 4,75

gedrukte versie: 9,-

Badge geschiedenis AM1

Per stuk: 4,-

Set van 2 verschillende: 7,50

Badge cartoon AM1

Vlag AM1

20*30 cm: 7,50

Kunt u niet kiezen? We bieden ook een giftset aan met daarin een boek over de geschiedenis van de AM1, een vlag en twee badges!

Giftset

Giftset: 22,50

Sleutelhanger Almeerse Botter AM1

Sleutelhanger: 2,50 per stuk

Kleurplaat: gratis te downloaden veel plezier!!

CD Shantykoor Almere

CD: 5 euro

USB-stick: 7,50

Kleurplaat Almeerse Botter AM1

USB-stick Shantykoor Almere

Op zowel de CD als USB-stick staan de volgende nummers: Stuurman de trossen los/ Shantykoorlied/ Goodnight ladies/ De Zuiderzee/ Roling Home/ Curacao/ Mingulay boat song/ Vissers vertellen/ Medley/ O zeeman neem mij met je mee/ Almere lied/ Vissers van Capri/ Rum uit Jamaica/ Als de zuidwester loeit.