Botterrace 2024 Aanmelding

Stichting Almeerse Botter AM1
Peppengouw 203
1351 NR Almere
Ligplaats: de Havenkom Almere Haven

incl. een goede lunch, borrel plateau en 2 flessen wijn en een fles Berenburg. Uitbreiding mogelijk, zie extra opties!
Prijs: 90,00 €
Luxe broodjes, verfijnde zoete snack en een aangepast borrelplateau met biologische wijnen (wit en rood) uit een hoger segment
Prijs: 37,00 €
4 x Heineken Bier 4 x Alcoholvrij Bier 4 BR Bier (Almeerse Brouwerij Stijl)
Prijs: 14,84 €
Dezelfde wijn als in het luxe arrangement
Prijs: 12,36 €
Dezelfde wijn als in het luxe arrangement
Prijs: 8,22 €
Prijs: 10,33 €
Witte wijn
0,00 €

Gedurende de dag worden u en uw gasten volledig ontzorgt en komen uw gasten niets te kort.

Het standaard botterrarrangement bestaat uit een goede lunch met een assortiment belegde broodjes (vlees en kaas/vegetarisch), aangevuld met vers fruit, een zoete snack, sappen, plat en bruisend water en 2 soorten frisdranken. U krijgt een borrel plateau en 2 flessen biologische wijn (wit en rood) en een fles Berenburg voor een toast op een behouden vaart.

Wilt u uw gasten toch nog iets extra’s geven, dan heeft u de mogelijkheid om uw botterrarrangement naar wens uit te breiden door middel van een luxere lunch en/of extra drankenpakket, zie formulier hierboven!

Wanneer u veganistische gasten heeft in uw gezelschap vernemen wij dat graag. Heeft u nog andere vragen, neem gerust contact met ons op.

Hieke 06 83605754 of Marloes 0621876544 (penningmeester)

Bedankt voor uw aanmelding, wij kijken uit naar een succesvolle botterrace.
Tot ziens op vrijdag 6 september 2024!


Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons een factuur van uw aanmelding. Wij verzoeken u vriendelijk de factuur binnen 4 weken aan ons te voldoen.

Annuleringsvoorwaarden:
Indien uw aanmelding vanuit de organisatie van de Botterrace moet worden geannuleerd, dan ontvangt u het volledige bedrag van uw aanmelding binnen 2 weken retour. Bij annulering van uw kant, kan het zijn dat wij annuleringskosten in rekening moeten brengen. Dit is afhankelijk van het moment van annuleren vanwege al gemaakte kosten. Wij verzoeken u bij annulering contact op te nemen met onze penningmeester.