AM1 winterklaar gemaakt

Het vaarseizoen is helaas weer ten einde! Daarom is vorig weekend is de AM1 winterklaar gemaakt. Er is schoon schip gemaakt en de wintertent is geplaatst. Ook is er een noodreparatie gedaan vanaf de sup door een van de vrijwilligers.

Later deze maand hebben we nog een gezellige borrel met onze vrijwilligers waarbij we terugblikken op afgelopen seizoen en vooruit kijken naar 2024.

Er staat weer het nodige op de planning. Deze winter zal de AM1 de helling op gaan voor onderhoud. De zeilen zijn al naar de zeilmaker voor onderhoud en kleine reparaties. Ook zal de mast weer worden gekeurd. Verder zijn we druk bezig met de planning van volgend jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de evenementen waar we aan mee willen doen en gaan inventariseren hoe en of we de bemensing rond krijgen.

Wilt u ook een keer meevaren of de AM1 afhuren? Kijk dan op onze pagina voor meevaren of afhuren.

Wij wensen iedereen een fijne feestmaand, de AM1 heeft de sfeerverlichting al hangen! We hopen elkaar in het nieuwe seizoen weer te ontmoeten. Mocht u in deze feestmaand nog op zoek zijn naar een cadeau, neem dan een kijkje in onze shop. We hebben een cd en USB-stick met shantyliedjes aan het assortiment toegevoegd.