Zondag 23 juni 2024 prijsuitreiking kleurwedstrijd

Stichting Almeerse Botter AM1 hield dit voorjaar een kleurwedstrijd. Er kwamen prachtige inzendingen binnen! Zondag 23 juni 2024 zullen de prijzen worden uitgereikt door niemand minder dan kinderburgemeester Havana.

Het is fantastisch om te zien hoeveel talent en creativiteit er onder de jonge maar ook de volwassen inwoners van Almere is! De jury had moeite tot een keuze te komen en we zijn blij dat we ook onze kinderburgemeester Havana aan boord mogen verwelkomen. De AM1 staat afgebeeld op haar ambtsketting maar ze was nog niet eerder met ons meegeweest.

De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 23 juni 2024 om 10:00 uur in de Havenkom bij de Almeerse Botter AM1. Kinderburgemeester Havana zal de winnaars feliciteren en de prijzen overhandigen. Hierna zal Havana met de winnaars en hun broer/zus en ouder/verzorger een tocht maken met de AM1.

De eerste prijs is gewonnen door Rein (9 jaar), Aiden (3 jaar) won de tweede prijs en Anha (7 jaar) ging er met de 3e prijs vandoor. Naast de hoofdprijzen zijn er ook aanmoedigingsprijzen toegekend en ook deze winnaars zullen hun prijs in ontvangst nemen.

We nodigen alle deelnemers, hun families en geïnteresseerde bewoners van Almere van harte uit om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen.